Contacteer ons
Linda

Telefoonnummer : 86-13951284262

WhatsApp : +8613951284262

Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.

Van Sunhope Verpakkende Machines (Zhenjiang) Co., Ltd.

  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
  • Sunhope Packaging Machinery (Zhenjiang) Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken SUNHOPE Aantal werknemers >150
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2010
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Is Co. van Sunhope Verpakkende Machines, Ltd een high-tech onderneming, gespecialiseerd in R&D, vervaardigend, en verkopende diverse types van document verpakkend materiaal. Het bedrijf behandelt een gebied van 35, 000 vierkante meters met 12, 000 vierkante meters van vloeroppervlak. Vandaag, bestaat ons team uit meer dan 100 werknemers. Hier in Sunhope, zijn wij trots van ons R&D-centrum van precisie het machinaal bewerken, CAD centrum, en een partij van geavanceerd verwerking en het testen materiaal, zoals CNC van de de SPINNER ultra-precisie van Duitsland werktuigmachines, de vijf-as van Zwitserland MIKRON UCP800 aaneenschakeling CNC, de vier-As van Taiwan GAOMING aaneenschakelingsbrug CNC, de vier-as van de V.S. HARDINGE aaneenschakeling CNC, Zweden Hexagon GLOBLE 3 afmetings gecoördineerde metende apparaten, de dynamische in evenwicht brengende machine enz. van Duitsland SCHENKER.


Met meer dan 20 jaar ′- ervarings in het document van R&D en van de productie zakmachines, heeft Sunhope volledig Duitse geavanceerde technologie en productieprocessen in de samenwerking met het Duitse bedrijf goedgekeurd. Gecombineerd met de daadwerkelijke binnenlandse vraag, heeft Sunhope op het ontwikkelen van en de productie van een reeks van high-end precisiedocument verpakkende machines, zoals de automatische vierkante machine van de bodemzak, automatische handvat slechte machine, de automatische machine van de hoekplaatzak, en automatische papier-verpakkende lijn de nadruk gelegd.


Sunhope heeft met succes SBH150/330/450-de bodemdocument van het hoge snelheidsbroodje vierkante zakmachine vullend het hiaat in de binnenlandse markt ontwikkeld en uitgevoerd naar de Filippijnen, Maleisië, Zuid-Afrika, Vietnam, enz. Onze kerndoelstelling is het beste te zijn bij het helpen van klanten om meer waarde tot stand te brengen door perfectie, verenigbare innovatie, geavanceerde precisie, en het de bouwmerk na te streven van wereldklasse. Het fundamentele idee van onze beheersfilosofie beoogt duurzame ontwikkeling met eerlijkheid en volharding in de achtervolging van van de kwaliteitsproduct en dienst voortreffelijkheid.

 

Geschiedenis

Van SunhopePackagingsmachines (Zhenjiang) Co., Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in het onderzoeken van, het ontwikkelen van, het produceren van en het verkopen van document zakmachine. 28 jaar geleden, ontwierp ons team en vervaardigde de eerste automatische envelopmachine in China. Momenteel, onze producten die van envelopmachines meer dan 80% van de markt van China behandelen. Tot vandaag, 25 jaar geleden hebben wij, is de envelop nog in de normale bedrijfsvoering van machines en materiaal. Het bedrijf heeft een sterk onafhankelijk ontwerp en van R D mogelijkheden.

Dienst

Wij verhogen R&D-onophoudelijk investering in nieuwe producten en geavanceerd verwerkingsmateriaal. In termen met de productienorm van Duitse machiner

Ons Team

Het bedrijf heeft een sterke productiecapaciteit precisiedelen. Wij zijn uitgerust met de V.S./Taiwan Longmen vier as machinaal bewerkend centrum, vier as CNC, het Zweedse hexagon 3D gecoördineerde meetinstrument, Duits Sinclair die instrument en een aantal geavanceerd verwerkingsmateriaal in evenwicht brengen en het testen het materiaal, verstrekt een sterke waarborg voor de levering van vervangstukken en onze kwaliteitscontrole.

 

Het bedrijf heeft sterke technische ondersteuning en naverkoopcapaciteit. In Europa, centreert het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en andere regio's aan opstelling een document technische ondersteuning van zakmachines. Het bedrijf heeft een rijkdom aan ervaring in de productie van document de machineingenieurs van de zakzak, om ervoor te zorgen dat de gebruiker om sterke technische ondersteuning en de efficiënte naverkoopdienst te verlenen.